Nieuws


18 augustus 2019 – Vakantiewoningen Center Parcs Zandvoort in razend tempo uitverkocht

De cottages van vastgoedbelegger Klaas Hummel op het vakantiepark in Zandvoort zijn binnen één jaar tijd allemaal verkocht. “De snelheid overtrof alle verwachtingen”, aldus Hummel.

Lees verder op  VastgoedJournaal.nl


4 april 2019 – Klaas Hummel op alle punten vrijgesproken in zaak Go Planet

De rechtbank Amsterdam heeft alle verdachten in de zaak rond entertaintmentcomplex Go Planet bij Enschede vrijgesproken. De rechtbank verklaarde alle beschuldigingen ongegrond. Klaas Hummel heeft de aantijgingen altijd ontkend en vindt het dan ook “jammer dat deze zaak zoveel tijd, geld en zorgen heeft gekost”. Het Openbaar Ministerie legt zich neer bij de uitspraak van de rechter.
Lees verder op Quotenet.nl of Telegraaf.nl.


07 maart 2018 – Klaas Hummel en Center Parcs verkopen vakantiepark Zandvoort aan particuliere en institutionele beleggers

Particuliere en institutionele beleggers kunnen intekenen op één van de grootste verkoopacties van vakantiehuizen in ons land. Center Parcs verkoopt 399 woningen van belegger Klaas Hummel op Park Zandvoort en wil een deel van de verkoopopbrengst gebruiken om de woningen, het zwembad, het hotel en het winkelcentrum volledig te moderniseren. Met de verkoop en vernieuwing is een bedrag van €140 miljoen gemoeid.

Lees hier verder op VastgoedJournaal.nl of VastgoedWeb.com


01 december 216 – Klaas Hummel en Center Parcs verkopen vakantiepark Port Zélande aan institutionele beleggers

port-zelande-entreeDe Pierre & Vacances Center Parcs Group (PVCP) en Lapidus Holding, een bedrijf van vastgoedondernemer Klaas Hummel hebben in iets meer dan een jaar tijd de 564 vakantiewoningen van het bekendste vakantiepark van Nederland, Center Parcs Port Zélande, verkocht.

Lees verder op VastgoedJournaal.nl of VastgoedWeb.com


21 juni 2016 – Klaas Hummel transformeert historisch partijkantoor PvdA tot luxe woonbestemming

Tesselschadestraat-Hummel_PvdADe bakermat van de Nederlandse sociaal-democratie in de opbouw na de Tweede Wereldoorlog, krijgt een nieuwe bestemming. Waar wijlen Willem Drees en Joop den Uyl kantoor hielden, wordt straks gewoond op hoog niveau.

Lees verder bij de bron op VastgoedJournaal.nl


12 mei 2016 – Tuchtrechter tikt taxateur fiscus op vingers 

Vastgoedondernemer Klaas Hummel

Voor het eerst heeft een taxateur van de Belastingdienst een tuchtrechtelijke veroordeling opgelopen. Zij maakte bij de boedelverdeling van de wijlen Willem Endstra zoveel fouten dat ze de verdenking op zich laadt een partijdige waardering van een Amsterdams appartementencomplex te hebben gegeven. Haar taxatie bevoordeelt de overheid en gaat ten koste van Endstra’s voormalig zakenpartner Klaas Hummel.

Lees verder bij de bron op FD.nl en op VastgoedJournaal.nl


25 Maart 2015 – Klaas Hummel verkoopt Center Parcs-huisjes aan particulieren

Port Zélande

Particulieren kunnen binnenkort vakantiehuisjes van Center Parcs kopen. Het vastgoed op de vakantieparken is nu nog in handen van grotere vastgoedbeleggers, waaronder vastgoedondernemer Klaas Hummel. Met drie van die beleggers is Center Parcs overeengekomen de vakantiehuisjes door te verkopen aan particulieren. Doordat Center Parcs minder huur gaat betalen aan de particulieren dan aan de huidige eigenaren blijft geld over om te investeren in de renovatie van de vakantieparken, schetst de ceo van Center Parcs, Mark Haak Wegmann.

Lees verder bij de bron op FD.nl